Valg til stiftelsens generalforsamling 05.-11. februar


Nå kan du være med og bestemme hvem som skal representere deg i stiftelsens generalforsamling. Selve valget gjennomføres i uke 6.

Kundenes valg til generalforsamlingen avholdes i perioden 5. – 11. februar. Alle kunder av SpareBank 1 SMN som er over 18 år og har hatt minst 2.500 kroner på konto de siste seks månedene kan stemme ved kundevalget.

Oversikt over kandidatene

Odd Inge Mjøen (1958)

7224 Melhus

Utdanning og bakgrunn fra Forsvaret. Drev egen gård fra 1987 – 2021. Bred bakgrunn fra ulike lederroller i offentlig forvaltning bl.a. som assisterende fylkesmann i Sør-Trøndelag og fylkesrådmann i Sør-Trøndelag i 16 år. Prosjektleder for sammenslåingen av Nord- og Sør-Trøndelag fylker fra 2016 og fylkesrådmann i Trøndelag frem til 2021.

Styreleder og styremedlem i flere selskaper siden 1992 bl.a. tidligere lokale og regionale styrer i SpareBank 1 SMN. Leder av generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen SMN siden 2020.

Lise Marie Nergaard (1969)

7036 Trondheim
Daglig leder i Apurgo AS

Utdannet økonom og bachelor i forretningsutvikling fra BI samt helsefaglig utdannelse.

Apurgo er en teknologibedrift med utspring fra NTNU som leverer bærekraftige produkter og tjenester som sikrer trygging av vann på en slik måte at det gir helse, miljø- og driftsmessig gevinst. Har bred kompetanse og lang erfaring fra ulike lederroller i flere selskaper både nasjonalt og internasjonalt. Tidligere styremedlem i selskaper innenfor handel og data.

Asbjørn Tronsgård (1962)

6600 Sunndalsøra Daglig leder Byggservice AS Gjøra i 25 år

Byggmester / ingeniør, tilleggsutdannelse innenfor logistikk. Styreleder og styremedlem i diverse selskaper, medlem av formannskap og kommunestyre i Sunndal Kommune, tidligere leder og styremedlem innenfor næringsarbeid i Sunndal gjennom: Næringsforening, Industriinkubator, næringshage, næringsselskap.

Berit Flåmo (1961)

7270 Frøya
Fra 2020 leder kommunikasjon og samfunnskontakt Måsøval fiskeoppdrett

Oppvokst i Trondheim, men bodd hele sitt voksne liv på Frøya. Er utdannet sykepleier, stort sett vært leder, gjennom ulike lederroller innenfor det offentlige. Rådmann i 7 år og ordfører i 8 år.

Geir Ulvin (1970)

7042 Trondheim Senior Manager i Aker Solutions

Musiker/bassist for Gækkbass. Eier/driver av Gækk Entertainment AS (scene og kulturformidling)

Kulturengasjert person bosatt i Trondheim. Jobber til daglig som avdelingsleder i Aker Solutions Verdal. Aktiv musiker/bassist i flere band og ulike kulturprosjekter. Eier og driver av scene og kulturformidlingsfirma, Gækk Entertainment AS

Tidligere medlem og varamedlem av stiftelsens generalforsamling

Heidi Anita Nilsen (1971)

6408 Aureosen
Viseadministrerende direktør i Helse Møre og Romsdal HF.

Leder for styret for Nytt Sjukehus i Nordmøre og Romsdal og styreleder for utbyggingen i ved Ålesund sjukehus .

Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Sitter i styre for HEMIT (Helse Midt-Norge IT) og styret for Varig forsikring Nordmøre og Romsdal.  Har tidligere vært medlem i Representantskapet KLP banken AS og KLP bankholding AS og tidligere mangeårig leder for Aureosen velforening.

Bor i Aureosen i Hustadvika kommune og glad i natur, idrett og musikk.

Sverre-Ottar Nordahl (1991)

7900 Rørvik

Fagutdannet med Fagbrev innen Kontor & Administrasjon fra Forsvaret og Salgsfagbrev fra Byggmakker.

Gründer fra tidlig alder med første selskap som 15 åring, og har siden da drevet med salg og bedriftsetableringer. Driver i dag egen Jernvare – NORTH industri as siden 2015, egen Bar – HENRYS as siden 2022 og eiendomsutvikling på Rørvik siden 2020 – og solgte i fjor vår CNC bedrift. Har sittet i flere styrer i teatermiljøet Nasjonalt i Norge og vært styreleder for Namdalskysten Næringsforening i flere år frem til i fjor.